• Recipe

    Uit de blog Brenda kookt: Roerbak met panga, aardappeltjes en broccoli

    Written by Queensfan on 29 juni 2015

2 personen

20 minuten

Ingredients

  • Queens roerbakvis panga naturel (200 gram)

    ontdooit

  • 200 gram krieltjes in de schil

  • 1 broccoli

  • 1 ui

  • sap van een halve citroen

  • 1 cm gember

  • 1 teentje knoflook

  • peper en zout

Requirements

  • Kookpan

  • Koekenpan Of Wok

2 personen

20 minuten

Cooking method

  1. Was de broccoli en krieltjes en kook dit samen (kan in dezelfde pan) 8 minuutjes voor.

  2. Snijd de ui in halve ringen en bak dit glazig in een koekenpan of wok.

  3. Marineer de stukjes pangafilet even in de citroensap (ongeveer 10 minuutjes) en breng op smaak met peper en zout.

  4. Voeg de voorgekookte aardappeltjes en broccoli in de pan bij de ui, samen met een geperst teentje knoflook en geraspte gember. Bak dit even aan en voeg hierna de stukjes pangafilet toe. Bak dit nog 4 tot 5 minuten mee.

  5. Serveer de roerbakschotel met een partje citroen.

Tip

"Ontdooi diepvriesvis door het 's morgens al in de koelkast te leggen. Met de verpakkingen van Queens gaat dit heel makkelijk. De filets zijn namelijk per stuk vacuüm verpakt. Bij de roerbakstukjes kun je het hele pakje in de koelkast leggen."

Queensfan

Written by Queensfan

on 29 juni 2015

Recipe :
Uit de blog Brenda kookt: Roerbak met panga, aardappeltjes en broccoli

2 personen

20 minuten

Cooking method

  1. Was de broccoli en krieltjes en kook dit samen (kan in dezelfde pan) 8 minuutjes voor.

  2. Snijd de ui in halve ringen en bak dit glazig in een koekenpan of wok.

  3. Marineer de stukjes pangafilet even in de citroensap (ongeveer 10 minuutjes) en breng op smaak met peper en zout.

  4. Voeg de voorgekookte aardappeltjes en broccoli in de pan bij de ui, samen met een geperst teentje knoflook en geraspte gember. Bak dit even aan en voeg hierna de stukjes pangafilet toe. Bak dit nog 4 tot 5 minuten mee.

  5. Serveer de roerbakschotel met een partje citroen.

www.queensvis.nl