• Recipe

    Teun’s gebakken kabeljauwfilet met Hollandse stamppot

    Written by Queens on 09 juni 2015

4 personen

20-30 minuten

505 kcal

Ingredients

  • 4 Queens kabeljauwfilets

  • 50g boter

  • 2 teentjes knoflook

    gepeld en in plakjes

  • 250g snijbonen

  • zout en peper

  • cayennepeper

  • 4 eetl. mosterd en wat dille

  • 1kg kruimige aardappelen

    voorgekookt

  • 200g prei

    fijn gesneden

  • 150g geschrapte worteltjes

Requirements

  • Kookpan

  • Koekenpan

4 personen

20-30 minuten

505 kcal

Cooking method

  1. Zet de aardappelen met de prei, wortel en snijboontjes in een grote pan op het vuur, in een laagje koud water met wat zout. Breng de groenten aan de kook en kook ze in ongeveer 20 minuten gaar. Giet alles af en stamp fijn.

  2. Smeer de kabeljauw in met mosterd en dille en bereid de vis volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verhit 50g boter in een koekenpan en bak de knoflook 3 minuten.

  4. Roer de knoflookboter en naar smaak zout, peper en cayennepeper door de stamppot.

Tip

"Lekker eens wat anders; vis bij de stamppot. Heerlijk!"

Written by Queens

on 09 juni 2015

Recipe :
Teun’s gebakken kabeljauwfilet met Hollandse stamppot

4 personen

20-30 minuten

505 kcal

Cooking method

  1. Zet de aardappelen met de prei, wortel en snijboontjes in een grote pan op het vuur, in een laagje koud water met wat zout. Breng de groenten aan de kook en kook ze in ongeveer 20 minuten gaar. Giet alles af en stamp fijn.

  2. Smeer de kabeljauw in met mosterd en dille en bereid de vis volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verhit 50g boter in een koekenpan en bak de knoflook 3 minuten.

  4. Roer de knoflookboter en naar smaak zout, peper en cayennepeper door de stamppot.

www.queensvis.nl