• Recipe

    Nienke’s Provençaalse kabeljauwfilet uit de oven

    Written by Queens on 04 juni 2015

4 personen

30-35 minuten

290 kcal

Ingredients

  • 4 Queens Alaska kabeljauwfilets

  • 500 gram tomaten

  • 1 courgette

  • 2 tenen knoflook

  • 2 el. olijfolie

Requirements

  • Ovenschaal

4 personen

30-35 minuten

290 kcal

Cooking method

  1. Verwarm de oven voor op 220C. Halveer de tomaten. Snijd de courgette in grove stukken. Snijd de knoflook in plakjes. Leg de groenten in een ovenschaal, besprenkel met de olie en bestrooi met de knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Bak de groenten onder in de oven in 20-25 minuten gaar.

  2. Bereid de vis volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Schep de tomaten en courgette op de borden en leg hierop de gegaarde kabeljauwfilets.

  4. Serveer met een gepofte aardappel.

Tip

“Kabeljauw is mager en gezond. Een veel beter alternatief voor de vissticks waar de kleine zo dol op is.”

Written by Queens

on 04 juni 2015

Recipe :
Nienke’s Provençaalse kabeljauwfilet uit de oven

4 personen

30-35 minuten

290 kcal

Cooking method

  1. Verwarm de oven voor op 220C. Halveer de tomaten. Snijd de courgette in grove stukken. Snijd de knoflook in plakjes. Leg de groenten in een ovenschaal, besprenkel met de olie en bestrooi met de knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Bak de groenten onder in de oven in 20-25 minuten gaar.

  2. Bereid de vis volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Schep de tomaten en courgette op de borden en leg hierop de gegaarde kabeljauwfilets.

  4. Serveer met een gepofte aardappel.

www.queensvis.nl