• Recipe

    Vanessa’s vliegensvlugge kabeljauwfilet met knoflook en bieslook

    Written by Queensfan on 12 maart 2015

4 personen

15 minuten

415 kcal

Ingredients

  • 4 Queens kabeljauwfilets

  • 2 teentjes knoflook

  • takjes bieslook

  • 2 eetlepels bloem

  • aardappelschijfjes

  • tomaten

  • gemengde sla

Requirements

  • Koekenpan (2 Stuks)

4 personen

15 minuten

415 kcal

Cooking method

  1. Snijd knoflook en knip bieslook fijn.

  2. Meng het in een bord met een snufje zout en bloem.

  3. Dep de filets droog met keukenpapier en haal ze door de knoflook, bieslook en bloem.

  4. Bak de filets vervolgens zo’n 6-8 minuten in boter of olie op middelhoog vuur.

  5. Bak ondertussen de aardappelschijfjes en meng de sla met tomaten.

Tip

“Kabeljauw is mager en gezond. Een veel beter alternatief voor de vissticks waar de kleine zo dol op is.”

Queensfan

Written by Queensfan

on 12 maart 2015

Recipe :
Vanessa’s vliegensvlugge kabeljauwfilet met knoflook en bieslook

4 personen

15 minuten

415 kcal

Cooking method

  1. Snijd knoflook en knip bieslook fijn.

  2. Meng het in een bord met een snufje zout en bloem.

  3. Dep de filets droog met keukenpapier en haal ze door de knoflook, bieslook en bloem.

  4. Bak de filets vervolgens zo’n 6-8 minuten in boter of olie op middelhoog vuur.

  5. Bak ondertussen de aardappelschijfjes en meng de sla met tomaten.

www.queensvis.nl