• Recipe

    Uit de blog Uit Pauline’s keuken: Citroenvis uit de oven met kabeljauw

    Written by Queensfan on 25 juni 2015

4 personen

45 minuten

Ingredients

  • 4 Queens kabeljauwfilet

  • 1 citroen

  • 2 el kruidenboter

  • handje bieslook

  • peper en zeezout

  • olijfolie

Requirements

  • Ovenschaal

4 personen

45 minuten

Cooking method

  1. Laat de kabeljauwfilets eerst ontdooien. Doe dit in een bak water of laat ze langzaam in de koelkast ontdooien.

  2. Verwarm de oven voor op 180 graden.

  3. Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie en leg de kabeljauwfilets in de schaal.

  4. Breng de vis op smaak met wat peper en zout.

  5. Verdeel de kruidenboter over de kabeljauw.

  6. Hak de bieslook fijn en verdeel dit over de vis.

  7. Snijd de citroen in plakjes en leg deze op de filets.

  8. Bak de citroenvis in ongeveer 15 minuten af in de oven.

Tip

'Persoonlijk vind ik dat er niks mis is met vis uit de vriezer. De verse vis uit de supermarkt is immers ook gewoon ontdooide vis.'

Queensfan

Written by Queensfan

on 25 juni 2015

Recipe :
Uit de blog Uit Pauline’s keuken: Citroenvis uit de oven met kabeljauw

4 personen

45 minuten

Cooking method

  1. Laat de kabeljauwfilets eerst ontdooien. Doe dit in een bak water of laat ze langzaam in de koelkast ontdooien.

  2. Verwarm de oven voor op 180 graden.

  3. Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie en leg de kabeljauwfilets in de schaal.

  4. Breng de vis op smaak met wat peper en zout.

  5. Verdeel de kruidenboter over de kabeljauw.

  6. Hak de bieslook fijn en verdeel dit over de vis.

  7. Snijd de citroen in plakjes en leg deze op de filets.

  8. Bak de citroenvis in ongeveer 15 minuten af in de oven.

www.queensvis.nl