• Recipe

    Dieter’s Panga met mosterdsaus en boontjes

    Written by Queensfan on 04 juni 2015

4 personen

30 minuten

315 kcal

Ingredients

  • 4 Queens Pangafilets naturel

    ontdooit

  • 2 eetl. sinaasappelsap

  • 4 eetl. bloem

  • 400 gram sperzieboontjes

  • mosterdsaus

Requirements

  • Kookpan

  • Koekenpan

  • Keukenpapier

4 personen

30 minuten

315 kcal

Cooking method

  1. Kook de sperzieboontjes beetgaar.

  2. Dep de ontdooide filets droog met keukenpapier, wrijf ze in met de sinaasappelsap en kruid ze met zout en peper. Wentel de filets door de bloem, Bak ze met een beetje olijfolie circa 4 minuten per kant.

  3. Maak ondertussen de mosterdsaus warm. Serveer eventueel met aardappelpuree.

Tip

“Ik let erg op de duurzaamheid en de panga van Queens heeft gelukkig het ASC keurmerk.”

Queensfan

Written by Queensfan

on 04 juni 2015

Recipe :
Dieter’s Panga met mosterdsaus en boontjes

4 personen

30 minuten

315 kcal

Cooking method

  1. Kook de sperzieboontjes beetgaar.

  2. Dep de ontdooide filets droog met keukenpapier, wrijf ze in met de sinaasappelsap en kruid ze met zout en peper. Wentel de filets door de bloem, Bak ze met een beetje olijfolie circa 4 minuten per kant.

  3. Maak ondertussen de mosterdsaus warm. Serveer eventueel met aardappelpuree.

www.queensvis.nl